viernes, 17 de junio de 2011

CALULL i Restaurant Muriel: Un tast de Bali






Cuina balinesa




Els balinesos practiquen un ritus culinari força diferent al nostre. Pel matí, la dona més gran de la família prepara una gran olla: arròs amb verdures, on hi afegeix alguns trossos de pollastre, ou o peix, l’anomenen nasi goreng. Van menjant de l’olla quan tenen gana i fins que s’acaba. També mengen molta fruita, doncs només cal allargar el braç per agafar-la de l’arbre.




Ara bé, els dies de les celebracions on s’ajunta tota la comunitat, això canvia i s’omplen les taules de mil i un plats delicadament preparats i sovint embolicats amb fulles de plàtan o palmera, l’ànec, bebek, i el porc, babi, son els reis de la festa. Tenen una cuina molt rica on barregen sabors agredolços i sempre picants.




Espero que aquest plat el.laborat pel restaurant Muriel, i les meves pintures puguin fer-vos arribar, d’alguna manera, l’esperit d’aquesta terra llunyana.








CALULL

L'exposició de Calull així com els plats creat expressament per a l'exposició els podeu gaudir al Restaurant Muriel. Consulteu el mapa.




No hay comentarios:

Publicar un comentario