viernes, 17 de junio de 2011

ROSER MATAMALA i RESTAURANT TORREMIRONA: Un plat per a "Empremtes vegetals". Una experiència irrepetible.

Ha estat més senzill del que em pensava elaborar junt amb en Ricard, el xef delTorremirona, un plat que s'adigués amb l'obra que hi exposo aquests dies “empremtes vegetals”.
Aquest plat havia de complir una sèrie de requisits, calia que fos elaborat amb vegetals, que iniciés la carta d'estiu, per tant havia de ser lleuger, digestiu, saborós i divertit i calia que l'acció del cuiner deixés a la vista les diferents textures i colors propis dels ingredients. També era interessant que es pogués incloure en el menú de cada dia i que tothom t
ingués la oportunitat de provar-lo.

L'obra exposada és monocrom però a la taula cal que hi hagi tot la paleta de colors que ens ofereix la natura, a les parets només el registre dels vegetals a la taula l' exuberància.

Després de contemplar diferents propostes hem optat per un entrant de verduretes a la brasa amb salsa romesco i un carpaccio de pinya amb melmelada de mandarina, com a plat de postres, tot pensat i elaborat amb molt d'afecte.

Tant el Ricard com jo desitgem sorprendre-us amb aquesta iniciativa d'art i gastronomia que estimula els sentits i ens nodreixen el cos i l'ànima. Us esperem!

Empremtes vegetals el podeu gaudir al Restaurant Torremirona. Consulteu el mapa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario